Privacitat

Per mitjà d’aquest Avís Legal i d’acord amb les disposicions de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’empresa informa els usuaris de la seva política de protecció de dades, perquè ells determinin lliure i voluntàriament si desitgen facilitar la informació personal que els pot ser requerida durant la subscripció o alta en alguns dels serveis oferts. Excepte en els camps on s’indica el contrari, les respostes a les preguntes sobre dades personals són voluntàries.

Les dades personals recollides seran tractades de forma secreta i confidencial, la seva recollida té com a objectiu la gestió i prestació dels serveis oferts per l’empresa en el Portal en qualsevol moment.

Els usuaris accepten que les dades personals facilitades puguin ser tractades en fitxers automatitzats titularitat i responsabilitat de l’empresa.

Els usuaris poden exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a: PROTECNIA S.A C/ PLA DE SALT 14, 1º Oficina 7, 17190 Salt – Girona – España o a protecnia@protecnia.net

PROTECNIA INGENIEROS S.A.  ©2019 Tots els drets reservats

PROTECNIA INGENIEROS S.A.
C/ PLA DE SALT 14, 1º Oficina 7, 17190 Salt – Girona – España

design by netnerd.cat