Fabricació d’una amplia gama de productes tecnològics, principalment elaborats en PP, PVDF, TPE, NBR i EPDM, completada amb una extensa llista d’accessoris, destinats a les aplicacions més diverses relacionades amb la separació sòlid-líquid: Filtres premsa, filtres de tanc, equips espessidors, etc….

LENSER és la empresa líder a nivell mundial des de 1969 en fabricació d’elements de filtració per la separació sòlid-líquid. Com a experts, LENSER té una excel·lent reputació em aquest camp. A dia d’avui, els elements filtrants de membrana de polipropilè, desenvolupats per LENSER el 1977, representen la tecnologia òptima en separació sòlid-líquid en filtres premsa. El departament d’Investigació i Desenvolupament de LENSER es basa en aquests anys d’experiència i millora contínuament els elements filtrants LENSER per complir amb els nous requisits. La amplia gama de productes i ampli coneixement de la industria li permet ser un soci valuós en tot el món en la separació sòlid-líquid.

LENSER fabrica exclusivament elements de filtració mitjançant l’ús de mètodes de premsats amb un programa controlat. Això permet alta repetibilitat, qualitat consistent i elements lliures de deformacions. A diferència d’altres mètodes de fabricació, el premsat evita la orientació de cadenes moleculars lineals i per tant no produeix línies de rotura amb elevada fragilitat, que pot donar problemes en els elements filtrants. La fabricació de les membranes primes amb la flexibilitat suficient només és possible utilitzant mètodes de premsat.

Els elements filtrants LENSER estan fabricats amb diferents materials, per les membranes de polipropilè, l’empresa utilitza polipropilens desenvolupats especificament.

Àrees d’aplicació:

  •  Indústria química: òxid d’alumini, terra de batan, colorants, enzims, fosfats, pigments, silicats, diòxid de titani, zeolita, etc.
  • Alimentació: Agar-agar, cervesa, bio-combustibles, greixos, gelatina, olis, oli de palma, proteïnes, midons, vi sucre, etc.
  • Mineria: Alumini, plom, ferro, terres, or, carbó, coure, níquel, pirita, terres nobles, plata, urani, zinc, etc.
  • Minerals: terra de batan, guix, sals de potassi, caolin, guix, clorit de liti, fosfat, porcellana i materials ceràmics, argila, etc.
  • Deshidratació de fangs biològics de plantes depuradores industrials o urbanes.

Els elements filtrants de membrana LENSER faciliten la compressió mecànica del tortó del filtre després del procés de filtració.

Els elements filtrants de càmera i de membrana permeten el rentat i/o bufat de tortó segons la configuració de la circuiteria del paquet filtrant.

A continuació es mostra una animació del procés de rentat de tortó de les plaques de membrana LENSER.

Els elements de filtració de membrana d’alta pressió KM, HD (HD= alta pressió) són extremadament resistents. Aquests elements filtrants suporten pressions de compressió de fins a 30 bar gracies al seu canal d’alimentació especial i combinacions de materials.

Els elements filtrants de membrana intercanviables faciliten l’intercanvi de la membrana. Això significa que només ha de canviar  la membrana en lloc de canviar tot l’element filtrant complet quan els elements del filtre estiguin desgastats. El cos de la placa se conserva.

Els elements de filtració de càmera representen equips estàndard eficients per processos de filtració de baixos requisits en contingut de sòlids secs. LENSER els subministra en diferents mides i materials per la descàrrega oberta i tancada.

Les plaques i marcs són una solució popular per processos especials. LENSER els fabrica segons els seus requisits en diferents mides i dissenys.

 Els accessoris LENSER per elements filtrants es fabriquen i optimitzen contínuament segons l’ experiència diària de LENSER.

 Productes LENSER®:

www.lenser.de/en/#/products/presselements

 “Per a tenir accés als catàlegs i manuals d’operació actualitzats de LENSER, és necessari registrar-se a la seva pàgina web. www.lenser.de

PROTECNIA INGENIEROS S.A.  ©2019 Tots els drets reservats

PROTECNIA INGENIEROS S.A.
C/ PLA DE SALT 14, 1º Oficina 7, 17190 Salt – Girona – España

design by netnerd.cat